Sarayköy Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleceğe yön verecek, evrensel değerlere sahip, düşünen ve sorgulayan, yeni düşünceler geliştiren, ülkenin kaynaklarını iyi kullanabilen, iyi ahlaklı olmayı özendiren, çağdaş bir eğitim ortamı sağlamaktır.

Misyon: Türk milli eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda sorgulayan ve düşünen, genç kuşaklara bilgilenme ve hayatı öğrenme yolunu göstererek,ülkenin geleceğini oluşturacak evrensel değerlere sahip vatandaşlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30-15:35
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İngilizce - Fransızca
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, bocce, yüzme, futbol, badminton, atletizm, hentbol gibi sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 102

Telefon - 0258 415 60 51

Belgegeçer -

WEB - https://saraykoyanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - GERALİ MAH. GERALİ KÜME EVLERİ SARAYKÖY ANADOLU LISESI BLOK NO 281AB SARAYKÖY / DENİZLİ

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL(TEKLİ)

Yerleşim Yeri - GERALİ MAH. GERALİ KÜME EVLERİ SARAYKÖY ANADOLU LISESI BLOK NO: 281AB SARAYKÖY / DENİZLİ

Ulaşım KARAYOLU ÜZERİNDE ,DEMİRYOLUNA 2 KM UZAKLIKTA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM, İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTA